Zoekopdrachten: filter onze evenementen hier  search_activities_arrow

Onze rubrieken

Onze datums

Van wo 01 juli 2020 tot ma 31 augustus 2020 om 10u00

Excursies

MOSSELEN FIETSTOCHT FORMULE COVID

MOSSELEN FIETSTOCHT FORMULE COVID

Traditioneel begint onze eerste fietstocht van de zomer met een mossel of tongetjes lunch... Dit jaar wordt de formule gewijzigd in functie van de Covid 19 richtlijnen...

Van wo 01 juli 2020 tot zo 30 augustus 2020 om 10u00

Excursies

THE ZOUTE BALADE ANTI-COVID

THE ZOUTE BALADE ANTI-COVID

Deze fietstocht staat open voor één of meerdere personen, naar uw keuze, maar met respect voor de anti-covid 19 maatregelen van het moment. U kiest zelf een datum uit tussen 1 juli en 30 augustus. Het is volledig gratis (behalve uw persoonlijke consumpties); u hoeft u enkel in te schrijven via deze website et wij sturen u per mail een volledige roadbook voor eind juni.

di 04 augustus 2020 om 09u00

Varia

SUMMER RALLYE DE VRIENDEN VAN HET ZOUTE

SUMMER RALLYE DE VRIENDEN VAN HET ZOUTE

We geven aan de leden van de Vrienden van het Zoute, eigenaars van een oldtimer, de gelegenheid om deel te nemen aan de 11de editie van de Summer Rallye van de Vrienden van her Zoute, gezellig en… goedkoop, want helemaal gratis! De formule van de vorige jaren wordt gewijzigd in functie van de anti-Covid19 maatregelen.

vr 11 september 2020

Varia

GRATIS SCHATTING ARTCURIAL

GRATIS SCHATTING ARTCURIAL

In het vooruitzicht van verschillende openbare verkopingen tijdens het tweede semester in Parijs door de verkoopzaal Artcurial, zullen de specialisten en experten opnieuw aanwezig zijn in Knokke op vrijdag 11 september in de kantoren van DegroofPetercam

za 31 oktober 2020 om 19u30

Concerten

THE ZOUTE HAPPY NIGHT

THE ZOUTE HAPPY NIGHT

We naderen de winter met de "Sans Set Quater". Deze doorgewinterde muzikanten herzien de grote ritmes'n'Blues Blues en Soûl hits van de jaren zestig en zeventig onder de autoritaire leiding van Jean Demannez, de swingende voormalige burgemeester van Saint-Josse-ten-Noode.

za 05 december 2020 om 18u00

Conferenties

HOE DIEREN DE WERELD ZIEN

HOE DIEREN DE WERELD ZIEN

Een vlieg heeft twee ogen, maar die bestaan uit honderden aparte delen met elk hun eigen lensje. Een worm heeft geen echte ogen, slechts cellen die reageren op licht. Leeuwen hebben ogen vooraan in het hoofd om de prooi goed te kunnen zoeken.De ogen van konijnen staan zijdelings ingeplant om het gevaar te zien aankomen. Een boeiende lezing door Frank Goes.
Met de steun van:
Pommery Degroof Petercam Artcurial Mitsubishi Motors
nl/Welkom