Recreatie het hele jaar door!

Het doel van De Vrienden van het Zoute Club is u een scala van verschillende activiteiten te bieden, met de permanente zorg voor de selectie van de beste evenementen van het moment.
U kan kiezen tussen een tiental mogelijkheden:
  • Museum, tentoonstellingen …
  • Theater, filmpremières, cinéma …
  • Concerten
  • Conferenties
  • Uitstappen, city trips
  • Sportactiviteiten (fietsen, wandelen, golf ...)
  • Merkwaardigheden (buitengewone tuinen, bezoeken aan bedrijven of verrassende en onbekende plaatsen, oldtimers rally…)
  • Gastronomie, oenologie …
Inschrijven als lid kan alleen of als koppel.
De inschrijving kan tegen een jaarlijkse bijdrage van 65 € per persoon, of 100 € per koppel. Er is ook een aparte toetredingsvergoeding van 100 € per persoon.
De activiteiten zijn over het algemeen georganiseerd voor beperkte groepen.
Ze zijn betalend, maar wij zorgen er altijd voor dat u kan profiteren van zeer gunstige en zeer concurrentiele prijzen.
Elke activiteit is volledig voorbereid en georganiseerd door ons voor u, en vindt plaats in het gezelschap en onder de coördinatie van een lid van onze team. U moet dus voor niets zorgen!
Voor de inschrijving bij de club en haar activiteiten, nodigen wij u uit dit uitsluitend via onze website te doen www.lesamisduzoute.be, dit zal al uw inspanningen op dit niveau vergemakkelijken! Met slechts enkele klikken en een paar tientallen seconden, kunt u alle informatie met betrekking tot de club en haar activiteiten vinden.
Éénmaal als lid geregistreerd, ontvangt u een wekelijkse nieuwsbrief per e-mail over de activiteiten van de komende weken en driemaal het magazine van De Vrienden van het Zoute met het programma van de komende activiteiten. In het begin van het jaar ontvangt u eveneens een “Save the date” folder met een kort jaaroverzicht. Opgelet! Het programma is steeds voor wijzigingen vatbaar. U wordt tijdig geïnformeerd via mail indien er veranderingen optreden.
gastronomie2
Met de steun van:
Pommery Degroof Petercam Artcurial Mitsubishi Motors Les caves de Bordeaux
nl/Welkom