Beste Vrienden van het Zoute,

We zijn verheugd u de geboorte te kunnen aankondigen van de website van De Vrienden van het Zoute. Voortaan kunt u op ieder moment onze agenda consulteren met de verschillende activiteiten die we u aanbieden. Maar er is meer! U kunt zich rechtstreeks inschrijven op de activiteiten van uw keuze. U krijgt ook informatie over het maximum aantal deelnemers en het totaal van de inschrijvingen. U hebt vrienden die lid willen worden van De Vrienden van het Zoute? Geen probleem! De aanvragen kunnen eveneens via onze website.
Op de site is er een begeleidende nota over het gebruik ervan. Hebt u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren op het secretariaat, Michou de Changy GSM +32 475 48 59 70 of per mail lesamisduzoute@hotmail.com
Wij hopen u te kunnen ontmoeten op één van de komende activiteiten.
Hugues De Waele
Voorzitter

Onze vier toekomstige activiteiten

vr 11 september 2020

za 19 september 2020

za 03 oktober 2020

za 31 oktober 2020

Nieuws

Reserveer tijdig!

Cultuur, muziek, tentoonstellingen, lezingen... Maak uw planning voor de komende weken en maanden! Reserveer steeds via onze website. Het aantal plaatsen zijn vaak beperkt. Na reservatie ontvangt u een bevestiging van uw aanvraag en na storting van uw deelname bevestigen wij u uw definitieve inschrijving!
Met de steun van:
Pommery Degroof Petercam Artcurial Mitsubishi Motors
nl/Welkom